Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η  εταιρεία Maniatis Travel ιδρύθηκε το 1974 με έδρα την Καλαμάτα, στοχεύοντας στην παροχή ποιοτικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών για όλους. Ξεκινώντας ως μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση και αποκτώντας πολυετή πείρα στην ταξιδιωτική βιομηχανία, εδραιώθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς σε όλη την Ελλάδα δημιουργώντας ισχυρές συνεργασίες με τις σημαντικότερες ταξιδιωτικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες καθώς και ξενοδοχειακές και τουριστικές μονάδες ανά τον κόσμο.

 

Επενδύοντας και επιλέγοντας με αυστηρά κριτήρια τους συνεργάτες μας, έχουμε δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο επαφών με την απαραίτητη τεχνογνωσία, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, προσαρμοσμένες στις τρέχουσες και δυνητικές ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, υπερβαίνοντας τις προσδοκίες του. Παρόλο που η έδρα μας βρίσκεται στην Καλαμάτα και έχοντας υποκαταστήματα στο νομό Μεσσηνίας, σημαντικό μέρος του πελατολογίου μας, είτε αφορά σε πρόσωπα ή εταιρείες, βρίσκεται στην Αθήνα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρειών, ένας από τους συνεργάτες μας χειρίζεται σε αποκλειστικό επίπεδο τον εταιρικό σας λογαριασμό στοχεύοντας στην άμεση και όσο το δυνατό καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

Οι αξίες μας έχουν διαμορφώσει την εταιρική μας κουλτούρα από την ίδρυσή μας και εξακολουθούν να αποτελούν τη βάση της εταιρείας μας. Δίνοντας έμφαση στην ορθή εξυπηρέτηση του πελάτη και θέτοντας ως πρωταρχικό μας στόχο την εκπλήρωση των αναγκών σας και την απόλυτη ικανονοποίησή σας, διευρύνουμε συνεχώς το φάσμα των υπηρεσιών μας καθώς και το δίκτυο συνεργατών μας. Οι ικανοί και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας βρίσκονται δίπλα σας απλά με ένα τηλεφώνημα ή ένα email.

MANIATIS TRAVEL

  •   Ιατροπούλου 1 Καλαμάτα 24100

  •    Tηλ: +30 2721025300

  •    Mail: info@maniatistravel.com

    

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


[recaptcha theme:dark size:compact]

© Copyright 2017 by Maniatistravel.com