ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Η χώρα μας αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Διαθέτοντας μεγάλες αντιθέσεις δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί σε αρχαιολογικούς χώρους, να περπατήσει στα σοκάκια των νησιών και τις παραλίες, να εξερευνήσει την ηπειρωτική Ελλάδα, να έρθει σε επαφή με τη φύση και να γνωρίσει τα έθιμά μας.

 

Όσον αφορά στους Έλληνες, βρισκόμαστε στην πλεονάζουσα θέση να μπορούμε να επιλέγουμε μέσα από πληθώρα προορισμών αυτόν που μας ταιριάζει περισσότερο κάθε φορά, έτσι ώστε να δραπετεύουμε από την καθημερινότητα. Κάθε προορισμός έχει κάτι το ξεχωριστό! Το ταξιδιωτικό μας γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει έτσι ώστε η επόμενη απόδρασή σας να σας μείνει αξέχαστη!

 

Η έδρα της εταιρείας μας βρίσκεται στην Καλαμάτα, κάνοντάς μας ειδικούς στην εξερεύνηση του νομού Μεσσηνίας αλλά και όλης της χερσονήσου της Πελοποννήσου. Η Πελοπόννησος συνδυάζει αρχαία μνημεία, μεσαιωνικά κάστρα, εντυπωσιακές παραλίες και βουνοπλαγιές, σπάνιας ομορφιάς χωριά και φύση, καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για όλες τις εποχές του χρόνου. Αξίζει να επισκεφθείτε την Αρχαία Μεσσήνη, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, το Ναύπλιο, το Μυστρά, την Πύλο, την Αρχαία Ολυμπία, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη, τη Μάνη, τη Μονεμβασιά, την Ελαφόνησο αλλά και πολλά άλλα μέρη της Πελοποννήσου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καλαμάτα έχει αεροπορική σύνδεση με τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές χώρες όπως την Αγγλία, τη Γαλλία, την Κύπρο, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ρωσία, τη Δανία, την Αυστρία, την Ολλανδία κ.α. Κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου οι τακτικές πτήσεις ξεπερνούν τις 30 ημερησίως μετατρέποντας την περιοχή σε δημοφιλή προορισμό για όλους τους Ευρωπαίους.

MANIATIS TRAVEL

  •   Ιατροπούλου 1 Καλαμάτα 24100

  •    Tηλ: +30 2721025300

  •    Mail: info@maniatistravel.com

    

ΧΑΡΤΗΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


[recaptcha theme:dark size:compact]

© Copyright 2017 by Maniatistravel.com